Huvuduppdrag-tankar.

Hej!
Liksom i detta inlägget måste jag bara sprida ut av mina tankar på!Jo vad komemr hända i huvud uppdragen!
I StarShine legacy vardet tråkigt då man inte redigt använde krafterna(förutom alex då)Liksom det jag hoppas på i framtiden är ett krig..Ja jag vet jag är konstig men vore det inte as coolt?Liksom smyga sig in och typ bara bryta sig loss!!!!!!
Men liksom jag vill att man ska se hur karaktären bara tapar kontrollen.Ni vet som i avatar där Aang bara tappar kontrollen.Det hoppas jag kommer hända i sso.Att hästen bara faller död till marken elelr liknande och att karaktären bara faller ner på marken och bara sen tappar kontrollen.Då komemr typ de andra soulriders att försöka stoppe en......ja jag har haft denna tanke och hoppas detta verkligen händer.Men sen känns det som att Justin och karaktären kommer att ha ett speciellt förhållande.Bara känns som det.
Men vad har hänt sen vi började spelet?
1.Justin är hjärntvättad.Det är iallafall vad aideens besyddare säger.
2.Alla mörkerryttarna är samlade.Men en fråga bara.Varför gör dem inte ceremonin nu?Liksom väntar dem på en särskilld dag eller?Julafton?
3.Träningen är avslutad för karaktären.Men vi har ändå inte fått se våra krafter.HOKUS POKUS FILIOKUS.......Meh!-.-
4.Vi har räddat lisa.
5.Urträdets gåta är löst.

Vad jag tror händer:
1.Aideen kommer att visa sig för spelaren.Jag tror att hon och karaktären har samma krafter.Det är som en ny Aideen som har återfötts.
2.Vi kommer att få möta garnok.
3.Justin kommer att bli helad ifrån sin hjärntvätting av karaktären.
4.Hästen komemr att prata med en.

Ok men det är nåt jag undrar.......om ni kan dessa frågor så svara gärna:)Men dem här frågorna är riktigt interesanta.
1.Vad heter Aideens häst?
2.När kommer spelaren att få se sina krafter?
3.När kommer nästa huvuduppdrag?

Kommer ej på fler frågorXD

Men jag vill verkligen se aideens design.Har en bild i huvudet på henne....Hon har nästan isblåa ögon och nästan vitt hår med lite glittrande i lila.En lång klänning.Detta är vad jag tror så bli ej ledsna folkXD

Men sen vill jag verkligen se pandoria.Jag vill rädda anne.Och det känns starkt som att Concorde kommer att dyka upp i nästa områdes skog.Min magkänsla säger alltXD

Men nu ska min mage få en macka.

See ya tomorrow blog!

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp